وی گفت: سال ۱۳۹۱ از سوی این اتحادیه، ۲۷۰ دست لباس بختیاری، از ۲ تا ۷ سال، برای شرکت «باربی» لهستان به صورت چمدانی صادر شد، اما همکاری با این شرکت معروف عروسکسازی تنها به همین یک بار محدود شده و دیگر ادامه پیدا نکرد. البته صادرات به آمریکا و کشورهای اروپایی همچنان ادامه دارد.
صالحخواه به مشکلات اتحادیه صنایعدستی خوزستان اشاره و بیان کرد: مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان خوزستان، انسان فرهیختهای است اما فرهیخته بودن، کافی نیست. استان ما با این همه تنوع فرهنگی به یک مدیر توانمند احتیاج دارد که قدرت چانه زنی و جذب اعتبار بیشتر از مرکز را داشته باشد. ۲۷ شرکت زیر مجموعه اتحادیه صنایع دستی فعالیت میکنند که هیچ تسهیلاتی در اختیارشان قرار نگرفته در صورتی که لازم است متولیان فرهنگی و مسئولان میراث و صنایع دستی از هنرمندان و صنعتگران حمایت کنند.
رییس کمیسیون فرش و صنایعدستی استان خوزستان، احیای دوباره خانه صنایع دستی در خوزستان را ضروری دانست و افزود: مدتهاست که خانه و موزه صنایع دستی در استان تعطیل شده در صورتی که با توجه به تنوع فرهنگی و قومیتی که در خوزستان وجود دارد و همچنین گوناگونی موجود در رشتههای صنایع دستی لازم است که این مراکز دوباره زنده شوند و کارگاههای آموزشی شکل بگیرد و فضایی باشد که هنرمندان در آن به معرفی فرآورده های خود بپردازند.
صالح خواه همچنین گفت: اداره کل میراث فرهنگی خوزستان، مبلغ ۲۱۰ میلیون تومان از اتحادیه صنایع دستی خرید کرده و تاکنون ۳۴ میلیون آن را رداخت کرده است. امیدواریم مطالبات ما پرداخت و از هنرمندان استان حمایت شود.
http://www.mehrnews.com/service/Culture
/
//
/
/
/
//
/
/
متن آگهی فروش زمین
نمونه متن اگهی فروش زمین
نمونه متن آگهی فروش آپارتمان
طراحی بنر تلگرام بنر تلگرام بنر کانال تلگرام بنر تبلیغاتی کانال
بنر تبلیغاتی چیست تبلیغات بنری چیست بنر چیست
:: برچسبها:
آمریکا ,
خوزستان ,
فرهنگی ,
لباسهای محلی خوزستان ,
گلیم ,
سفال ,
فرش ,
کپوبافی ,
افسانه صالحخواه ,
عروسکهای باربی لهستان ,
باربی لهستان ,
لباس بختیاری ,
صادرات ,
صنایعدستی خوزستان ,
خوزستان ,
صنایعدستی ,
:: بازدید از این مطلب : 133
|
امتیاز مطلب : 95
|
تعداد امتیازدهندگان : 22
|
مجموع امتیاز : 22